Foregående

1.    august 2007

ArdenzaCecina

Lige oven for mit campingsted var der en sti, som havde været ret befærdet om natten, og da jeg ikke ville forstyrres om morgenen, satte jeg mit vækkeur til kl. 6.  Det var et kvarter for optimistisk, for kvart i seks blev jeg vækket af en voldsom gøen uden for mit telt. Jeg stak hovedet ud af teltet, og heldigvis var hunden stadig oppe på stien, så jeg tænkte, at så længe den havde sin ejer med, ville den ikke komme ned og flænse mit telt i stykker. Deri havde jeg ret; der kom snart en og trak hunden væk, men jeg måtte hellere se at komme af sted, hvis jeg ville undgå en lignende situation igen.

Jeg havde endnu en dejlig tur langs kysten med skønne udsigter overalt. Jeg var startet tidligt og kunne tage den med ro og holde mange pauser. Dagen var ret begivenhedsløs. Jeg gik gennem byerne langs kysten hele vejen til Cecina, før jeg begyndte at kigge efter en campingplads. Det første sted var optaget, det næste sted forlangte de €26. Jeg afstod, og på den næste igen ville de have forlangt €19, men de havde ikke internet. Jeg er temmelig forbløffet over, at man kan forlange €20 for et lille stykke bar jord!!! Og så ligger man oven i købet som sild i en tønde! Verden er blevet skør!!!

Den eneste grund til at jeg ville overveje at betale €20 for en campingplads er, at så kunne jeg få mig et bad, men efter at have tjekket hotellerne, hvor det billigste var €50, besluttede jeg at vaske mig i havet. ;) Og det gjorde jeg…

Jeg gik forbi Cecina gennem en vidunderlig fyrreskov og fandt mig et rart sted på stranden, hvor jeg kunne vaske mig og se solnedgangen. Det var skønt.

Og da det blev mørkt, gik jeg tilbage til skoven for at finde et sted at slå teltet op.

Næste