Foregående

 

1.    juli 2007

 

BesanconOrnan

 

 

Endnu en sen start … Dan og jeg var stadig ikke helt kommet os efter vores store fredag aften, så vi var ganske godt tilfredse med, at det gik langsomt med at komme af sted.

 

Først ved 12-tiden startede vi, men efter et par kilometer tænkte vi, at vi hellere måtte stoppe og få noget at spise. Kl. 14 startede vi rigtigt. Vi mente, vi havde 33 km til Ornans, hvor vi ville overnatte, så det så ikke ud til, at vi kunne nå det.

 

Efter 9 km så vi et skilt mod Ornans, der sagde 15 km. Vi kiggede på vores kort og var lykkelige over at konstatere, at vi havde forregnet os, og at vi faktisk kun havde endnu et par timers vandring foran os.

 

Det var godt at have en at snakke med igen. Jeg var ved at blive en smule skør i hovedet af at gå alene. ;)

 

Ornans er en skøn lille by med en god sommerferiestemning. Vi ankom kl. 20, og Dan ville have en øl …. Ja, kun Dan. J Efter at have drysset rundt en times tid, gik vi ud af byen for at finde et sted at slå teltet op.

 

Vi mente, det ville være nemt at finde et passende sted langs en af de mange vandrestier i området, men vi tog fejl. Der var ikke andet end tæt skov eller enge fulde af køer. Det var ved at blive mørkt, og for at gøre ondt værre begyndte det at regne.

 

Lige da det blev mørkt, fandt vi et stykke med plantede fyrretræer og slog os ned der. Træerne dækkede lige akkurat vores telte, så vi ikke blev alt for våde.

 

Næste