Foregående

10. juli 2007

AigleMartigny

Jeg bliver stadig forbløffet over, at vi kan sove længe udendørs med lastbiler drønende forbi over vore hoveder… men det gjorde vi. J Vi stod op ved 10-tiden og forsøgte at finde en sti i den rigtige retning. I stedet fandt vi et stort shoppingcenter, så i det mindste kunne vi få købt noget mad.

 

Dan har snakket om at gå tilbage til Montreux for at høre Faithless, men det er jeg ikke indstillet på. Tori Amos spiller i morgen aften, så hvis jeg skulle gå tilbage, skulle det også være for dem… og så sandsynligvis resten af ugen. ;-) Dan snakkede med en af de lokale, som sagde, at hvis han gik længere, ville det være svært at få en bus, så han tog af sted.

 

Fra shoppingcentret besluttede jeg at gå tværs over landskabet for at finde Rhônefloden. Det ville være nemmere for mig at følge den. Jeg kunne se, hvor jeg skulle hen, men buskadset rundt om stien var ekstrem tæt. Det var noget af en opgave, men jeg klarede det, og fra da af var det nemt. Når man ser bort fra den forbandede regn!!! Hvornår stopper det?

 

St. Maurice er en forbløffende lille by. Der er en gammel kirke og spøjse middelalderlige gader. Derfra og hele vejen til Martigny var turen skøn med vandfald, høje klipper og den brusende flod.

 

Jeg fik at vide i informationscentret, at klostret i byen modtog pilgrimme, men da jeg ankom, viste det sig, at manden ikke talte engelsk, og han kiggede på mig, som om jeg var skør. Nå, men det var da et forsøg værd. J

 

Der er ikke noget ungdomsherberg eller nogen rygsækrejsende, så det blev campingpladsen. Jeg håber ikke, det begynder at regne, for det er allerede ret koldt heroppe.

 

Det bedste er, at de har internet, så jeg har været oppe hele natten og skrevet på min blog.

 

Næste