Foregående

 

10. juni 2007

 

PeronneEtreilers

 

Efter at have vandret så langt i går havde Dan tilsyneladende ikke lyst til at stå tidligt op! Kl. 10.30 var han stadig ikke at se nogen steder. Jeg spekulerede på, om han var gået i byen efter at have slået sit telt op og så ikke var kommet tilbage…

 

Men det gav mig lidt tid til at få tørret mit tøj. Hver dag ved 15-tiden har der været tåge og stor fugtighed i luften resten af dagen. Det er ikke så godt til camping, men fint vejr at vandre i.

 

Jeg fik et opkald fra Renée her til morgen. Det er dejligt at høre en velkendt stemme, og snakkede også med familien. Det var vidunderligt. J

 

Efter at Dan var vågnet, møffede vi lidt rundt, drak kaffe og startede først efter kl. 12. Vi nåede dog at gå 15 km, før vi stoppede ved et lille pizzeria for at spise. Det sjove var, at pizzeriaet ikke åbnede, før en time efter vi var ankommet, så vi besluttede at vente, indtil det åbnede. De lokale tog ingen notits af os, og i området blev alle hunde lukket ud i forhaven. I en time måtte vi høre på den uophørlige hundeglammen. Det var ganske fornøjeligt og helt bestemt ventetiden værd, for pizzaen var pragtfuld!

 

Efter et par øl vaklede vi endnu 5 km videre ned ad vejen, før vi så et stykke bar mark, som så ud til at være perfekt til camping. Vores nabo havde heldigvis ikke noget imod os, så vi slog os ned for natten.

 

Næste