Foregående

 

11. juni 2007

 

EtreilerTernier

 

Jeg vågnede ret tidligt i morges og tænkte, at jeg ville have en lang dag. Jeg var klar til at gå kl. 7, men Dan havde endnu ikke rørt på sig, så vi aftalte at mødes på den første café.

 

Den første by så ikke ud til at have noget i retning af en morgenmadscafé, så jeg gik yderligere 6 km til den næste by. Jeg ankom kl. 7.45 og drak to store kopper kaffe, før Dan kom vaklende ind kl. 9.

 

Vi har en idé om, at vi vil prøve at drikke hvad som helst de lokale drikker i den bar/café, vi er i. Dan ville have kaffe. Jeg havde ikke lyst til mere kaffe, så jeg kiggede på, hvad de andre kunder drak, og det lod til at være rødvin… så jeg tog rødvin. Det var sikkert en god opvarmning til Champagne, hvor vi uden tvivl ville indtage en masse ”champagne-morgenmåltider”. ;)

 

Desværre kunne man ikke få mad i caféen, og der var ingen supermarked i byen. Igen så det ud til at blive en sulten dag. I dette område kan man åbenbart kun få alkohol, men ingen mad. Vi var tvunget til at leve af øl hele dagen! Det er hårdt at være pilgrim!

 

Ved 18-tiden så vi en McDonald-reklame, som sagde ”et minut denne vej”. Vi var hundesultne, så selv om det ikke var den vej, vi skulle, gik vi efter den alligevel. Det tog et kvarter, men var umagen værd.

 

Eftersom vi ikke havde noget mad med, og supermarkedet ved siden af McDonalds var lukket, besluttede vi at campere tæt på. Vi fandt et godt lille sted et stykke nede ad vejen.

 

Næste