Foregående

 

14. juni 2007

 

Laval-en-LaonnaoisePontavert

 

Jeg fik kun et par timers søvn i nat, men i det mindste var der ikke nogen, der fandt mig der på kirketrappen.

 

Efter en hurtig morgenmad bestående frugt og nødder havde jeg det faktisk helt godt. Det var dejligt at vandre om morgenen, men ingen af byerne havde en café. Jeg stoppede ved 10-tiden og spiste noget mere frugt og nødder og blev temmelig forbløffet over at se Dan komme vandrende ind i byen. Han var også gået videre i et par timer i nat, men ad en helt anden rute. Vi var heldige at mødes igen.

 

Han sagde, at der var en restaurant et par kilometer nede ad vejen, så jeg besluttede at gå derhen. De havde kaffe, men ingen mad. Jeg skulle gå sulten endnu et stykke tid.

 

Vi passerede en sø, som sikkert har været ganske smuk engang, men som nu var ved at blive til et kæmpe feriested. Der var byggeri i gang over det hele.

 

Jeg har ikke været i bad de sidste tre dage, så det var fristende at tage en svømmetur. Det var heldigt, at vi ikke gjorde det, for søen lå lige ved siden af en golfbane, og efter slammet i overfladen at dømme var den ikke særlig ren.

 

Vi havde udset os et sted på kortet kaldet ”Cavern du Dragon”, som vi gerne ville kigge lidt nærmere på. Vi løb de sidste par hundrede meter, fordi det var begyndt at regne, og da vi endelig kom frem, var vi udmattede. At løbe med 20 kg på ryggen er simpelthen bare dumt! ;)

 

Jeg håbede, de havde øl, men igen havde de kun kaffe. Stedet var et mindesmærke for 1. verdenskrig, men vi var for trætte til gå rundt og faldt bare sammen i kantinen.

 

Klokken blev 16, før vi forlod stedet, og jeg havde VIRKELIG brug for noget mad. Den første by havde ingenting, så vi ville gå efter den nærmeste ”større” by 6 km væk. Vi kom dertil kl. 19 for blot at opdage, at restauranten lukkede kl. 15!!! Vi var ikke glade og følte os ret nedslåede. Vi fladede ud på stien i en times tid. Mine ben kunne ikke mere uden mad, så vi fandt et stykke græs og camperede der for natten.

 

Næste