Foregående

16. juli 2007

CesnolaIvrea

Jeg følte mig meget bedre tilpas her til morgen, men havde stadig en smule ondt i halsen. Lad os håbe, det er væk til i morgen…

Jeg forlod campingpladsen kl. 8 og forventede at gå de 12 km til Ivrea på omkring 2 timer. Turen var smuk, men det blev tidligere varmt i dag, eftersom jeg forlod bjergene og deres skygge allerede kl. 8.30. Jeg holdt min første pause kl. 9.30 med 5 km tilbage. Jeg besluttede at prøve at gå på nettet i den by, jeg var i, men blev igen skuffet. Jeg tilbragte dog næsten en time ved computeren med at blogge.

Da jeg kom til Ivrea, var klokken lidt over 11, men jeg kunne ikke finde noget turistkontor nogen steder. Turistkortene havde det ikke engang indtegnet, og ingen kendte noget til et turistkontor?? Meget mærkeligt…

Jeg kunne heller ikke finde nogen internetcafé. Jeg vandrede rundt ca. 3 km, før jeg fandt en. Det var til gengæld godt! Det kostede €5 i ubegrænset tid, så jeg satte mig ned for hele dagen. Der var masser af ting, som jeg ville, men ikke havde haft tid til endnu. Men i dag skulle det være.

Måske har du opdaget, at man kan følge os på Google. Det var et projekt, jeg har villet sætte i gang lige siden starten. Jeg er også begyndt at sætte fotos ind og vil gå tilbage og sætte dem ind. Den anden større ting, jeg har villet gøre, var at kontakte folk på www.couchsurfing.com. Hvis du ikke har hørt om det, skulle du tage og prøve det… det er rigtig godt! Jeg prøvede at kontakte nogle få mennesker i Frankrig uden held, men i dag har jeg allerede fået et svar. Det er en god måde at komme ud af ’turistboblen’ på, når man rejser. J

Jeg blev ’sparket ud’ 6½ time senere, da butikken skulle lukke. Det var tid at finde et sted at sove. Da jeg gik ind i domkirken, var der et par arbejdere, der var ved at gå. Dem spurgte jeg, og så vidt de vidste, var der ingen i byen, der modtog pilgrimme; de fleste besøgende boede på hostellet. At finde det var også noget af et job. Det var ikke et egentligt hostel. Jeg ved ikke, hvad det var, men der var ingen skilte, der viste hen til det, og det kostede €35 for et værelse. Jeg tror, jeg camperer vildt i nat.

Det afgjorde det også med hensyn til at vente på Dan. Jeg havde planlagt at give ham til i morgen eftermiddag at nå til byen, og jeg kunne imens tilbringe tiden på nettet, men hvis jeg skulle gå ud af byen for at campere, ville jeg ikke komme tilbage i morgen. Dan måtte indhente mig en anden gang.

Jeg ville gerne have selskab, men jeg føler mig en smule fortabt, hvis jeg ikke kommer ret langt på en dag…

I udkanten af byen fik jeg øje på en kanal, hvor der var en sti ved siden af. Jeg vidste, det ville være perfekt. Jeg skulle ikke gå langt, før jeg fandt et sted at campere… myggene var skrækkelige! Jeg er ikke blevet ’spist’ så meget i årevis!

Næste