Foregående

22. juli 2007

Novi LigureMolini

Jeg havde sat vækkeuret til at ringe kl. 5, men da det ringede, havde jeg det forfærdeligt. Jeg havde det stadig ikke godt kl. 7, så jeg vendte mig om og sov videre og vågnede igen kl. 9 og havde det en smule bedre. Det var allerede ved at blive varmt, så jeg ville bare gå stille og roligt og holde pauser, når det var nødvendigt.

Jeg havde ikke noget kort og var derfor nødt til at gå på de større veje. Det var ikke så rart. Efter ca. 8 km fik jeg øje på et indkøbscenter og gik derind. Stedet var enormt, og heldigvis åbent om søndagen. De havde også gode kort, og humøret steg mærkbart. Jeg satte mig ned og lagde en rute gennem bjergene til Genova.

Det var herligt igen at vandre ad små snoede bjergveje. Det var en skøn tur langs en flod, og ved 19-tiden hørte jeg noget musik i en lille landsby, jeg passerede igennem. Den var god nok, endnu en festival. Jeg kunne ikke modstå fristelsen til at gå ind i en bar, hvor personalet straks gav en drink på huset. Italienerne er virkelig generøse… forbløffende. J Af en lille landsby i et øde område at være kunne Voltaggio bestemt byde på en god festival. Jeg var meget imponeret over fremmødet på en søndag aften, men jeg tror dog, at halvdelen var personale. ;)

Arrangøren af festivalen hørte om min tilstedeværelse, og da jeg var et sjældent eksemplar, blev jeg overøst med gaver. Det var skønt! Jeg gik derfra med to T-shirts, nogle gratis øl, en nøglering og et par kager. Forbløffende mennesker… Italien er skøn! I det mindste har jeg nu noget rent tøj at gå i. Jeg er VIRKELIG begyndt at lugte. Jeg har intet tøj, der er rent. L Jeg besluttede, at jeg hellere måtte løsrive mig fra festivalen, hvis jeg skulle have en chance for at nå til Genova i morgen tidlig. Jeg sagde farvel og var tilbage på vejen.

Jeg nåede 5 km, inden det begyndte at blive mørkt. Jeg fik øje på et godt sted ved floden og besluttede at stoppe her. Stedet var nu ikke så godt alligevel, men jeg blev her alligevel. Det var en skrænt, og mit hoved var cirka 30 cm højere i forhold til fødderne. Jorden bestod af sten fra floden, så halvdelen af pløkkene kunne ikke gå i. Bare det ikke begynder at regne!

Næste