Foregående

 

22. juni 2007

 

Chalons-en-ChampagneVitry-le-Francois

 

Det blev en sen start efter anstrengelserne i nat…

 

Under middagen i går besluttede vi, at vi ville prøve at gå 150 km de næste fire dage… nå, men 3½ dag så; i dag vil det ikke blive til så meget. Vi bemærkede, at vi kunne følge kanalen hele vejen og regnede med, at det ville være ret fladt.

 

Det eneste, der kunne få mig ud af sengen før frokost, var min computer. De sagde, den var repareret, men efter et kvarter gik den ned igen! Det var en god undskyldning til at vente til kl. 14, hvor butikken åbnede igen. Det endte med at koste €30, og det eneste, der var i vejen med den, var at batteriet var fladt. Sjovt nok så var det, jeg prøvede at sige til dem i går, men de forstod ikke engelsk. Men nu er jeg i hvert fald helt sikker. J

 

Efterhånden som tiden gik, og det regnede mere og mere, formindskedes vores iver efter at komme i gang. Omsider, ved 17-tiden, tænkte vi, at det er ”nu eller aldrig”.

 

Bortset fra regnen endte det med at være helt okay at vandre. Med udsigt til en fredag aften i byen, når vi kom til Vitry, lykkedes det os at gå 30 km. Uheldigvis havde ingen af os styr på tiden, så da vi kom vaklende ind i byen kl. 1.30 om natten, var alle barerne lukkede! Meget skuffende.

 

Våde og elendige gik vi i brædderne på torvet i den hensigt, at vi ville vandre videre efter et kort hvil. Efter fem minutter var vi klar over, at sådan skulle det ikke gå, så da vi fik øje på en scene efterladt fra sidste aftens festligheder, fandt vi ly der.

 

Fordi vi var våde og det stadig regnede, sov vi i vores tøj uden soveposer. Jeg behøver vist ikke sige, at vi fik ikke megen søvn.

 

Næste