Foregående

 

23. juni 2007

 

Vitry-le-FrancoisLaneuville-à-Bayard

 

Vi hundefrøs, da vi vågnede i morges. Det regnede stadig af og til, og ingen af os var særlig ivrige efter at komme i gang. I en pause i regnen kom vi ud på bytorvet og stilede direkte mod en café. Regnen fortsatte mere eller mindre hele dagen, og det gik langsomt fremad. Når det ikke regnede, var det for varmt at have regntøjet på, så det var ”stop, gå, stop, gå” hele dagen.

 

Vi var hundesultne, da vi kom til St. Dizier ved 18-tiden. Jeg drømte om spaghetti eller bøf med pommes fritter, men det så ikke ud til, at vi havde heldet med os. Det eneste, de solgte her, var kebab. Jeg tror, der må være flere kebab-barer pr. næse her end i nogen anden by i verden!

 

Vi fandt dog til sidst en lille pastarestaurant, og den var god!!!

 

Efter aftensmaden fladede vi ud på torvet i en times tid, så vi kunne vandre i aften. Derefter gik vi på café og fik et par kopper kaffe mere. Vi begyndte at optage os selv på video, og Dan spurgte, hvad idéen var med vores projekt. Han kunne ikke se idéen, og jeg kunne ikke rigtig forklare det. ;)

 

Jeg kan huske, at det samme skete på Caminoen i Spanien. Ca. to uger efter start spekulerer alle på, hvad det egentlig er de laver, og synes det er vanvittigt. Det er ganske underholdende.

 

Tilbage til kanalen. Vi havde gået ca. 10 km, da vi besluttede, at vi må have gået mindst 15-18 km og mente, at det måtte være nok for i dag.

 

Næste