Foregående

 

25. juni 2007

 

Mussey-sur-MarneChaumont

 

Jeg blev vækket kl. 5 i morges af biler, som susede forbi sådan cirka 30 cm fra mit hoved. Det ser ud til, at denne lille vej ikke er så stille om morgenen. Jeg fik heller ikke megen søvn, fordi lastbilerne ovenover støjede enormt, og jeg tror, at en eller anden skiftede dæk oven over mig.

 

Jeg kom af sted ca. kl. 5.30 og var i den første by kl. 7. Lige på det tidspunkt, hvor baren åbnede, men tænk engang – ingen mad. L Bageren havde lukket i dag, så jeg måtte overleve på Snickers til morgenmad. Der var stadig omkring 15 km til Chaumont, som er den næste større by, men jeg håbede inderligt, at der i en af byerne ind imellem var noget spiseligt at få. Jeg fik også kun en enkelt kebab i går, så…

 

Det så ikke godt ud. Der var ca. 4 km til Chaumont, og jeg følte, jeg var ved at besvime. Min krop værkede, jeg var træt, og jeg følte, at jeg skulle kaste op og dermed miste min eneste energikilde, den Snickers jeg spiste til morgenmad.

 

Så begyndte det at regne. Det styrtede ned! Det bidrog trods alt til at fjerne min opmærksomhed fra kvalmen. Og for at gøre ondt værre, gik den sidste kilometer ind i byen op ad bakke!!!

 

Du kan forestille dig, at da jeg omsider ankom, var jeg et vrag. Det første madsted, jeg fik øje på, var en bager, og jeg proppede mig med mad. Skønt! Maden varmede mig en smule op; jeg hundefrøs! Jeg havde ikke forventet at blive så kold her midt om sommeren.

 

Så prøvede jeg at finde en internetcafé. Stedet var fuldstændig øde! Jeg fandt hurtigt ud af, at der havde været en festival aftenen før. Jeg spurgte i en af de få butikker, der havde åben, og butiksejeren forklarede, at på grund af den store fest i går, ville kun de færreste af butikkerne have åben i dag.

 

Efter at have fundet et hotel, hvor man var så venlig at lade mig bruge internettet, gik jeg ud for at finde Dan. Der var en campingplads i udkanten af byen, og jeg tænkte, at det var et godt sted at begynde. Det var et godt gæt. Han var lige ankommet.

 

Dans tå var ved at rådne væk, fordi han havde gået for meget i våde sko. Det så ikke godt ud for ham…

 

Jeg tænkte, at fordi jeg ikke havde fået ret meget at spise, måtte jeg hellere finde et sted, hvor man spiser godt. Hotelpersonalet har været meget venlige i dag, så jeg gik tilbage dertil og spiste aftensmad. Jeg fik salat, foie gras (ukorrekt, men hvor smager det godt J), filet mignon, ostetallerken og naturligvis pommes fritter. Det var helt utroligt.

 

Tidligere i dag var jeg ikke sikker på, om jeg ville campere, fordi det så ud til regn, men da jeg kom tilbage efter aftensmaden, var himlen skyfri. Det ser ud til, at jeg gjorde det rigtige valg…

 

Næste