Foregående

 

26. juni 2007

 

ChaumontRolampont

 

Jeg tog fejl!!!

 

Ikke blot styrtede det ned i nat; det blæste også. Jeg var lidt doven i går og pakkede ikke alle mine ting sammen, så det meste er gennemblødt! Heldigvis var jeg ikke så tåbelig at efterlade de elektroniske ting udenfor, så der er ikke sket nogen reel skade. Jeg var nu alligevel ikke særlig fornøjet.

 

Vi forlod campingpladsen ret sent, fordi jeg forsøgte at få mit tøj tørt. Det lykkedes ikke…

 

Da vi tog af sted, mødte vi et sejt new zealandsk par, som kørte rundt i Europa i en varevogn, og vi besluttede at spise frokost. Og vi kunne selvfølgelig ikke finde på noget bedre sted end McDonalds. Pigen var sygeplejerske, og da hun hørte om Dans rådnende fod, sagde hun - til hans fortrydelse ;) - at han ikke måtte vandre i nogle dage. Det ville tørre den ud. Dvs. han ville tage toget ca. 120 km mod Besancon.

 

Før jeg startede min vandring, tænkte jeg, at jeg hellere måtte få tørret noget tøj, så af sted til vaskeriet. Jeg skabte noget furore, da jeg spredte skidt og møg ud overalt, men det bedste var, da jeg puttede mine sko i tørretumbleren. Alle syntes, det var vanvittigt, men jeg havde heldigvis aftalt det med ejeren på forhånd, og hun havde ikke noget imod det. J

 

Jeg var også træt af at vandre sulten, så jeg købte rigeligt ind i supermarkedet. Det gav noget ekstra vægt, men hellere det end at gå sulten.

 

Det var skønt at vandre. Jeg var tilbage ved kanalen, og regnen var næsten stoppet. Jeg gik 30 km, før jeg igen fandt en motorvejsbro. Jeg tænkte, at en smule støj kunne jeg godt udholde mod til gengæld at campere i tørvejr.

 

Næste