Foregående

28. juli 2007

ManarolaAmeglia

Den eneste betingelse for at jeg kunne sove i lejligheden var, at jeg forlod stedet kl. 7, fordi mine dejlige værter skulle nå et tog. Det var en kamp, skal jeg hilse og sige! Alt for meget øl og vin i går.

Jeg klarede at gå den korte distance til Riomaggiore og stoppede og spiste morgenmad. Jeg fik en skinke og champignon-omelet, som var superb.

Jeg vaklede af sted yderligere 300 m, før jeg dejsede om på stien. Sov en time, kom op og gik endnu 300 m og faldt om igen. Da jeg endelig kom til mig selv, var det frokosttid.

Stien var igen næsten lodret, og jeg kunne ikke klare det. Heldigvis kom jeg til en hovedvej, så jeg skrottede tanken om at gå over bjergene og satsede på tunnellen, hvilket gjorde turen til at holde ud.

I morges, da jeg startede, tænkte jeg, at jeg ville være heldig, hvis jeg nåede de 12 km til Spezia i dag, men heldigvis begyndte min krop at lege med igen. Jeg ankom kl. 14, spiste frokost og fortsatte. Det var lettere end de foregående dage, så kl. 20 havde jeg gået ca. 30 km. Jeg var godt tilfreds.

Jeg fandt en campingplads ved navn ”Camping River”, men da jeg ville checke ind, forlangte de €32!!! Helt utroligt!!! Kvinden bag skranken må have set, at jeg var ved at brække mig ud over hendes bord, for prisen faldt straks til €20. Selv det var temmelig meget for en plads at campere på, men jeg var for træt til at diskutere.

Jeg mødtes med en gruppe hollændere og belgiere, som tilberedte en ordentlig omgang belgisk gryderet og inviterede mig til middag. Tak skal I have. J

Næste