Foregående

 

28. juni 2007

 

GrenantOiselay-et-Grachaux

 

Noel skulle af sted på arbejde kl. 6, så jeg blev vækket kl. 5.30. Han tilberedte et vidunderligt morgenmåltid til mig, men da han ikke talte engelsk, var samtalen noget begrænset.

 

Jeg var i højt humør, da jeg startede og gik 10 km, før jeg holdt min første pause. Jeg ville nå så langt som 20-25 km fra Besancon, sådan at jeg kunne ankomme der fredag ved frokosttid. Det ville give mig tid til at finde Dan.

 

Da jeg forlod Grenant, fik jeg det indtryk, at Besancon kun var omkring 60 km væk, hvilket betød, at jeg skulle vandre 35-40 km i dag.

 

Mens jeg holdt pause, begyndte jeg at regne på kilometrene på kortet. For hver gang syntes Besancon at rykke længere væk. Den endte med at være ca. 80 km fra Grenant! Heldigt at jeg var startet tidligt. Jeg skulle nu vandre 55-60 km…

 

Jeg prøvede at gå 30 km før frokost, men det skulle ikke være. Ved 26 km sagde mine ben stop, så jeg satte mig ned og spiste frokost. Snart faldt jeg i søvn og vågnede op og hundefrøs. Jeg tog mit termotøj på og kravlede i soveposen, og jeg endte med at sove der i 3 timer.

 

Det er nu mærkeligt… her var jeg, en sommerdag i Sydfrankrig, med termotøj på og i soveposen. Der var noget, der ikke stemte her!

 

Da jeg begyndte at gå igen, svigtede mine ben, og jeg humpede af sted. Jeg begyndte at få vabler, og det så ikke ud til, at jeg kunne nå 55 km i dag.

 

Efter endnu 5 km blev mine ben bedre. Det var en lettelse. Jeg havde stadig masser af tid, så jeg holdt mange hvilepauser og endte med at vandre 56 km.

 

Jeg fandt en øde eng ved 22-tiden og faldt omkuld der! Jeg var helt færdig!

 

Næste