Foregående

 

30. juni 2007

 

Besancon

 

Dagen i dag kunne helt afskrives!!

 

Den eneste grund til at jeg kom ud af sengen i dag var, fordi receptionen blev ved med at ringe mig op for at få betaling for endnu en nat. Det hjalp heller ikke, at jeg blev ved med at sige ”jeg kommer snart ned”, hvorefter jeg vendte mig om på den anden side og faldt i søvn igen. J

 

Ved 14-tiden slæbte jeg mig omsider ned til receptionen og tænkte, at når jeg nu var oppe, måtte jeg hellere gå hen i supermarkedet og købe noget mad. I morgen er det søndag, og hvis jeg misser butikkerne, vil jeg sandsynligvis sulte ihjel i bjergene.

 

Jeg besluttede så at sove endnu et par timer, og ved 18.30-tiden begyndte jeg at blive sulten. Dan var også først ved at stå op nu, så vi gik ud for at få en pizza.

 

Det var lørdag, og egentlig skulle vi gå i byen og feste igen, men ingen af os var i humør til det. Jeg tænkte, at om vi en sjælden gang ikke festede en lørdag aften, gjorde ikke noget, og efter et par glas rødvin var det tidligt i seng.

 

Der var fuldmåne. Renée har besluttet, at ved hver fuldmåne vil hun bede en bøn send gode vibrationer ud til mig. Det var rigtig rart at vide, som jeg lå der og kiggede ud af vinduet, at der var en, der sendte mig god energi. Tak, lil p. J

 

Næste