Foregående

 

4. juni 2007

 

Licques - Wisque

 

Det var en kedelig dag i dag!!! Dan gik på posthuset for at sende nogle ting hjem, så jeg besluttede at starte alene. Det var ikke en god dag til det!

 

Der var flade hvedemarker hele vejen med bittesmå byer imellem. Der var ingen forretninger eller restauranter, så det var hurtigt slut med mit brød og skinke. Det var min skæbne at skulle vandre resten af dagen sulten.

 

Dan indhentede mig ikke …

 

Men det endte godt alligevel. Vi havde hørt, at der var et kloster i nærheden af Wisque, som gav pilgrimme gratis nattely. Jeg blev ikke skuffet. Nonnerne ved Notre Dame-klostret gav mig ikke kun et smukt værelse at sove i, men også middag og morgenmad. Jeg overværede også aftenbønnen, som var meget speciel. Bønnerne blev sunget, og akustikken i rummet gjorde det til en imponerende oplevelse!

 

Det var skønt, og oven i købet var der en vidunderlig ung fransk pige, som var blevet sendt dertil af sine forældre for at læse til sin universitetseksamen. Det var rart med lidt kvindeligt selskab, så vi sad og snakkede et stykke tid efter middagen. Ingen af os ville risikere at pådrage os Guds vrede, så vi opførte os pænt og sov i hvert vort værelse … nå ja, hun ville ikke risikere Guds vrede. Jeg regnede med, at jeg ville have tid nok til at sone mine synder på vandringen. ;-)

 

Dan dukkede aldrig op …

 

Næste