Foregående

 

7. juni 2007

 

OlhainArras

 

 

Det var sådan en dejlig vandring her til morgen. En skam det gik så hurtigt. Fra bjergtoppen gik jeg gennem skoven ned til hovedvejen. Det var en jordvej, og det var rart ikke skulle gå på asfalt til en forandring.

 

Da jeg nærmede mig vejkrydset, kom der en hare i fuld fart rundt om hjørnet, og den ikke så meget som kiggede på mig. Før jeg kunne nå at reagere, kom der en kæmpe sort hund ræsende. Jeg troede et øjeblik, at den ville gå på mig, men den passerede mig i fuld fart i få centimeters afstand. Ærgerligt at jeg ikke fangede den på video.

 

Jeg tog den med ro resten af dagen og ankom til Arras ved 14-tiden. Desværre havde Dan glemt at fortælle mig, at receptionen på hostellet var lukket mellem 11 og 17, så jeg måtte traske tilbage til byen. En god undskyldning for at drikke en øl …

 

Dan dukkede endelig op ved 20-tiden, og det var godt, han indhentede mig. Det sjoveste var alligevel, at han kom til klostret, hvor jeg var, men der var ingen i receptionen. Han ventede ude foran i 20 minutter og fik så at vide af en forbipasserende, at stedet kun var for kvinder. Så gik han tilbage til det andet sted. Hahahahaha….

 

Han havde også temmelig ondt i foden. Jeg tror, han vil tage en bus et par dage frem og hvile noget mere.

 

Efter at have udvekslet historier, besluttede vi at gå i byen. Nattelivet var OK, men ikke noget særligt. Men det var alligevel en ret sej by.

 

Næste