Foregående

9. juli 2007

 

Montreux - Aigle

Nå, men al det her festeri indhentede mig endelig. Jeg følte mig elendig tilpas her til morgen, men det lykkedes mig dog at slæbe mig ud af sengen for at møde Dan til morgenmad. Vi skulle af sted i dag, men jeg var ikke rigtig i humør til at vandre!

 

Jeg gik ned for at blogge lidt, men kunne ikke! Jeg tror, jeg må holde inde med de våde varer i et stykke tid. ;-) Måske i Italien…

 

Jeg mødtes med Dan igen ved 14-tiden og gik tilbage til hostellet for at gøre klar til afgang. Efter at have tullet rundt i over to timer lykkedes det endelig at komme ud af døren. Det var rart at være tilbage på vejen. Jeg tror, at hvis jeg var blevet der endnu en nat, var jeg blevet der, til det var slut.

 

Den første milepæl var Château Chillon. Det er som et klassisk postkort af slottet ved søen og bjergene i baggrunden. Meget smukt.

 

Vi følte os stadig noget sløve og forvirrede og glemte den lærestreg, vi tidligere havde fået. Vi tog nemlig af sted uden kort og mad! Selvfølgelig varede det ikke længe, før vi for vild. Det gode ved at være i en smal dal er, at man ikke kan fare rigtig vild, men det er alligevel ærgerligt at zigzagge af sted og endog gå tilbage. Det hjalp heller ikke, at det begyndte at regne igen. L Vi fandt heldigvis ly på en plads for autocampere, mens det regnede allermest, men vi var nu ikke rigtig tilfredse.

 

Det begyndte at blive mørkt, og vi havde ikke nogen idé om, hvilken af de byer, vi kunne se, var Aigle, hvor vi vidste der var et hostel. Vi ville ikke risikere at gå i ring og camperede under en motorvej. Stien var lige akkurat bred nok, til at teltene kunne være der. Vores eneste bekymring var, om floden lige ved siden af os ville gå over sine bredder. Det ville ikke være noget kønt syn…

 

Næste