Foregående

21. juli 2007

San Salvatore MonferattoNovi Ligure

Jeg var glad for at kunne starte tidligt i dag. Jeg havde nemlig ikke lyst til, at en bonde kom på sin traktor og pløjede mig ned i sin mark. J Det viste sig, at jeg havde gået lidt længere, end jeg troede i går, så der var kun 10 km til Alessandria. Det var en behagelig kølig morgentur.

Det første, jeg ville, var at finde et informationscenter, så jeg kunne få et kort (butikkerne her har kun kort i målestokken 1:10.000 eller 1:350.000) og finde ud af, hvor der var campingpladser herfra og til Genova. Jeg planlagde også at få vasket noget tøj og gå på nettet.

Sjovt nok så var alting her åben lørdag formiddag undtagen informationscentret og vaskeriet! Hvis jeg skulle vente med at vaske til Genova, så har jeg ondt af alle, der møder mig indtil da. ;)

I det mindste var netcaféen åben….

Efter at have spist en pastasalat til frokost og uden noget andet at foretage mig besluttede jeg at fortsætte vandringen. Mit mål var at nå til Novi Ligure, som ifølge skiltningen var 20 km herfra. Det var naturligvis ekstremt varmt, så jeg tog den med ro.

Romerne må have haft travlt, for der er veje alle steder! Derfor har skilte, der viser afstanden til en by, ofte ingen forbindelse med andre skilte! At gå uden et kort er ikke nogen god idé… Forestil dig, hvor forbløffet jeg blev, da jeg efter 2½ times vandring så et skilt, der sagde ”Novi Ligure 21 km”. Jeg var mildest talt sur! Der var ikke andet at gøre end at spise en gelato for at få humøret op. Isen her er skøn og sætter alt på plads, J …som da jeg vendte tilbage og begyndte at gå igen, og det næste skilt, jeg så, sagde ”Novi Ligure 12 km”.

Jeg har opdaget, at varmen påvirker min appetit, så det er svært at få kalorier nok. Efter endnu 10 km var jeg udmattet og tænkte, at jeg hellere måtte stoppe og få noget mere pasta. Jeg var en god dreng og bestilte kun vand, men jeg blev alligevel tvunget til at drikke et glas vin. Tjeneren kunne ikke klare at se mig spise uden vin, så han gav mig et glas på huset. Det er næsten umuligt ikke at drikke i det her land. ;)

Det kan have været på grund af vinen, eller fordi jeg tvang mig selv til at spise, for efter måltidet klarede jeg ikke de sidste få kilometer ind til byen. Jeg fandt en rydning og fladede ud under nogle træer.

Næste